PROFIL

Hos Aarhus VVS- og Blikkenslagerlaug kan vi altid nå ud til dig. Vi er en organisation af flere forskellige VVS og blikkenslagerfirmaer, som sikrer, at vi har fagfolk, der kan løse alle former for opgaver inden for vores fagområder. Hvert enkelt firma har hver sine kompetencer, og alle leverer høj kvalitet og god service, når vi udfører vores arbejde for dig. Aarhus VVS- og Blikkenslagerlaug henvender sig dermed til en meget bred målgruppe, og vi garanterer, at vi altid kan finde den rette løsning på din problemstilling. 

Det gælder både nye byggeprojekter eller vedligeholdelse af ældre installationer.

Vi leverer altid et håndværksmæssigt stykke arbejde af høj kvalitet og stræber efter at lave langtidsholdbare installationer. Alle vores materialer er anerkendte og gennemtestede, da vi altid ønsker at give dig de bedste oplevelser med vores produkter. Vores medarbejdere leverer korrekte installationer, og vores kvalitetstestede produkter sikrer dig den bedste oplevelse med brugen af vand, varme og vores armaturer i hverdagen.

Altid tæt på dig

​Aarhus VVS- og Blikkenslagerlaug er en sammenslutning af en række forskellige danske autoriseret VVS-firmaer i området omkring Aarhus. I vores laug kan du derfor altid være stensikker på, at der vil være god mulighed for, at du vil kunne finde dig et dygtigt og kompetent VVS-firma, der har til huse i nærheden af din bopæl.​

Aarhus VVS- og Blikkenslagerlaug