VENTILATION

Gør hverdagen lettere

En god ventilation er vigtig for at bevare et godt indeklima i hjemmet eller på arbejdspladsen. Indeklimaet er med til at skabe trivsel og sundhed, som gør hverdagen lettere at overkomme. På arbejdspladsen er frisk luft en vigtig faktor for, at alle yder deres bedste gennem hele arbejdsdagen. Den rene og friske ilt holder medarbejderne veloplagte og sørger for, at de ikke får hovedpine eller bliver trætte på grund af dårlig udluftning. Ventilationsanlægget skaber bedre forhold på arbejdspladsen og i det private hjem, og gør din hverdag mere energifuld og lettere at overskue.

Undgå skader på boligen

Husstøvmider lever bedst i et dårligt indeklima, og samtidigt er der større risiko for mikroorganisme og skimmelsvamp. Et ventilationssystem udskifter luften løbende og skaber et godt indeklima, som gavner alle personer i rummet eller i boligen.

Vi tilbyder montering, installation og vedligeholdelse af mindre udsugningsanlæg som emhætter i køkkenet og større ventilationsanlæg, som tilfører frisk ilt, og skaber en god atmosfære i alle rum.

Aarhus VVS- og Blikkenslagerlaug