VVS-arbejde

​Vand og varmerør er vigtige at få installeret korrekt i nye byggeprojekter, men samtidig skal man sørge for den korrekte vedligeholdelse og indstilling i ældre boliger. Forkerte indstillinger kan skabe overforbrug og gøre din varmeregning dyre end nødvendigt. 

Vores autoriseret VVS eksperter står altid klar til at hjælpe dig, så du sikrer dig at alle termostater, armaturer, afløb og rør er korrekt indstillet og ikke har nogle skavanker. Vi sørger kort sagt for, at du ikke benytter unødvendig energi, og at du varmer dit hjem op med mindst mulige omkostninger og på miljøhensigtsmæssig vis. Samtidig behøver du ikke at bekymre dig om rustne rør bag væggene og pludselig opstående vandskader. 

Alle VVS-firmaer i Aarhus er autoriseret VVS- og Blikkenslagerlaug er kvalitetsbevidste og vægter et solidt og veludført stykke ar​

​Både nye og gamle boliger kan rumme skjulte og oversete skavanker. Det kan være en dårlig udnyttelse af varmesystemerne til skade for din økonomi. Det kan være rør, der ruster, og dermed truer hjemmet med en større vandskade.

For at få en optimal udnyttelse af alle installationer og for at undgå, at små skader bliver til store omkostninger, så lad Aarhus VVS- og Blikkenslagerlaug stå for vvs-arbejdet.

Nybyggeri eller renovering

Skal du bygge nyt, installere varme, renovere køkken eller badeværelse i din nuværende bolig? Vi dækker alle dine behov, og sammen kan vi finde frem til den bedste løsning for dig. 

Med vores installationer er du garanteret en høj kvalitet, og vi tilbyder altid fremtidige serviceaftaler, så du i fremtiden ved, at alle installationer i dit nye projekt er korrekt indstillet. Dette gælder også vedligeholdelse af eksisterende inventar.

Find din VVS-installatør her

Aarhus VVS- og Blikkenslagerlaug